rattpojkarna

Alla inlägg den 12 april 2014

Av Tor, Oden, Ninja & Wazabi - 12 april 2014 18:42

Idag vart matte ensam hemma och orkade inte göra nån ''riktig'' mat, men ville ju inte att vi skulle få vara utan, så hon ställde sig och gjorde gröt (igen), denna gång havregrynsgröt, och våran favorit, äggröra! 
Sånt brukar vi egentligen få till frukost på helger, men jag tänker inte klaga, det var ju äggröra! 

Till det fick vi sallad, gurka, tomat och paprika som hon envisas med att vi ska äta, äggröran tog slut först och salladen är kvar rätt så orörd.

 

Nu när vi har ätit och vilat ett tag ska jag ta fram min allra sötaste blick o be om att få komma ut o springa lite, den står matte aldrig emot! 

Och matte, om du läser detta vill vi ha äggröra varje dag!   


/The one and only, Ninja

Av Tor, Oden, Ninja & Wazabi - 12 april 2014 11:10

Idag fick vi frukost! Det blev mannagrynsgröt och nåra brödbitar, som vi egentligen inte brukar få för vi kan bli tjocka av det om vi får för mycket   Vitt bröd är godis för oss! 
Gröten var riktigt god iallafall, den mumsade vi i oss fort! Sånt vill vi ha mer av! 

Matte var och smygtog några bilder på oss när vi åt (att hon alltid ska va framme med dendär kameran..), tänkte att ni skulle få se några!

     

Igår smygtog jag en bild på Tor när han försökte få tag på äpplet från dendär pinnen också, visar den också så ni får se hur den funkar!
 


Matte skällde lite på oss igår, för att vi tog zooplus bilder och visade vad vi fått, så nu har hon lovat hjälpa oss fota det vi vill lägga upp istället!
(Men vi gjorde ju reklam för zooplus igår? Det borde väl inte göra nåt? ) Hursomhelst så lovar vi att bara ha egna foton i framtiden,och det är nu ändrat till länkar till produkterna istället! 


Frukostlåten idag:

Det var väl allt för nu!/Ninja

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2014
>>>

RSS

Presentation

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards